Skip directly to content

Nivernais

Lakóhajós nyaralás Canal du Nivernais

A Franciaország szívében fekvő burgundiai Canal du Nivernais kitűnő konyhájáról ismert.  Hajós nyaralásához válassza a burgundiai Canal du Nivernais-t, és hajózzon a Canal Latéral à la Loire-on, a Yonne folyón vagy a Canal du Nivernais-n. Ha lakóhajós nyaralásához a francia kastélyok földjeként is ismert, burgundiai Canal du Nivernais régiót választja, délelőttönként megtekintheti a sok kastély egyikének tornyait és fali kárpitjait, a délutánt pedig piknikkel töltheti a varázslatos kertekben és parkokban.  A burgundiai Canal du Nivernais régió tájai önként kínálják a kerékpártúra lehetőségét, amely során építészeti remekművekben és változatos falvakban gyönyörködhet.
 

A Franciaország szívében fekvő burgundiai Canal du Nivernais régió olyan románkori és gótikus művészeti és építészeti emlékeket kínál Önnek hajóútja során, mint például az Auxerre-i katedrális. Lakóhajós nyaralása során fedezze fel Clamecy középkori városát, haladjon át Briare viaduktján, kóstolja meg Tannay egyik hűvös pincéjének fehér borát vagy szörfözzön Baye taván.

A burgundiai Canal du Nivernais régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a burgundiai Canal du Nivernais régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.