Skip directly to content

Lot River

Lakóhajós nyaralás Lot

Látogasson el a Lot régióba, és legyen részese egy élvezetes hajós nyaralásnak ezeken a csodálatos tájakon. Látványos szurdokok és mészkősziklák kínálnak különleges keretet a Lot folyón töltött lakóhajós nyaraláshoz.  Fedezze fel a középkori városokat, mint például Cahors és látogasson el Pech-Merle lenyűgöző barlangjaihoz is. Ha a Lot folyón nyaral hajójával, hajójáról egyenest beleugorhat a Lot tiszta vizébe, és úszással enyhítheti a nyári napok forróságát. A Lot régió kiváló lehetőséget kínál a madarak megfigyelésére is, hiszen sok ritka madár él erre, mint például a tarka jégmadár, a fenséges sas és a kecses kócsag.
 

Tekintse meg a Lot régió pompás szurdokait és Cahors-ban a 14. századból fennmaradt csodálatos hidat, a Pont Valentré-t. Kóstolja meg a régió gazdag étel- és italkínálatát, különösen is figyelmébe ajánljuk a mélyvörös Cahors bort és a szarvasgombát.  A Lot folyón töltött hajós nyaralása során fedezze fel kenuval a különleges szirteket és szurdokokat vagy fürödjön meg a folyó tiszta vizében.  Látogassa meg Luzech történelmi városát, a gallok utolsó erődítményét, amely Julius Caesar-nak ellenállt. 

A Lot régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a Lot régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.