Skip directly to content

Elzász-Lotaringia/Saar-vidék/Luxemburg

Hajós nyaralás Elzász

Az elzászi régió, Franciaország legkisebb tartománya, félreismerhetetlenül magán hordozza a német befolyás jegyeit. Ha ebben a - Lotaringiát, Luxemburgot és a Saar-vidéket is magában foglaló - régióban indul hajós nyaralásra, három különböző ország vizein utazhat: Franciaországén, Luxemburgén és Németországén.  Az elzászi régióban töltött lakóhajós nyaralása során látogassa meg Straßburgot, az Európai Parlament otthonát. Az elzászi régióban, a víziutak mentén jó állapotban megmaradt középkori falvak favázas házai váltakoznak szőlőhegyekkel. Az elzászi régió tájait át- meg átszövi a számtalan séta- és túraútvonal.
 

Az Elzász-Lotaringia, Luxemburg, Saar-vidék régió területén különböző kultúrák keverednek egymással. Látogassa meg a nagyvárosi hangulatú Straßburgot, fedezze fel az elzászi régió erdős dombjait és völgyeit, ússzon vagy horgásszon Gondrexange tavaiban. Az elzászi régióban töltött hajós nyaralása során lépjen a régió leghíresebb bortermelőinek és sörgyártóinak nyomába, és tekintse meg az Arzviller-i hajóemelő rendszer lenyűgöző építményét a Canal de la Marne au Rhône-on. Feltétlenül igyon egy pohár rizlinget és egyen az elzászi régió híres mazsolás-mandulás kuglófjából egy szeletet.

Az Elzász-Lotaringia, Saar-vidék, Luxemburg régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és az Elzász-Lotaringia, Saar-vidék, Luxemburg régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.