Skip directly to content

Hajóink

Csatorna- hajó lakóhajók
Üdvözöljük flottánknál, a vízi utak kiválóságánál!

 

 

A Le Boat birtokolja és menedzseli az európai víziutak legnagyobb és legstílusosabb önállóan vezethető kirándulóhajó- flottáját. Mi vagyunk az egyetlen olyan szervező cég, mely flottája és bázisai hálózatának fejlesztésébe és modernizálásába jelentős összegeket fektet a jövő generációk érdekében.

900-nál több hajó és 40 különböző modell közül választva biztos lehet benne, hogy megtalálja a társaság méretéhez, szükségleteihez és pénztárcájához illeszkedő tökéletes hajót. Mivel ellenörzésünk alatt tartjuk a flottát, ezért nagyobb rugalmasságot kínálhatunk Önnek nyaralása megtervezésekor.

Minőségi hajók luxusutazáshozMinőség & magas színvonal

 

Minden évben jelentős összeget ruházunk be hajóink legmagasabb színvonalra történő hozatalára és mindig kivívjuk vele ügyfeleink elismerését : Új modellekbe, valamint legnépszerűbb hajóink felújításába invesztálunk!

Teljes felszereltség: A mikrosütőtől a TV-ig, szobánként fürdővel és otthonos napfénytetővel, stílusos és jó elrendezésű hajóink a fedélzeti kényelem és a berendezések legkíválóbb megválasztását kínálják, így varázsolva őket tökéletes második otthonná a vízi úton. Gondoljon hajójára egyszerűen úszó villaként a fedélzetén mindennel, amire csak szüksége lehet egy csodálatos nyaraláshoz!

 

 

Fedezze fel az Ön által vezetett lakóhajós nyaralásokatA hajók kapacitása : Kényelmes hálóhely & szalon

 

Minden hajónkat aszerint osztályoztuk, hogy hány személy képes bennük kényelmesen aludni : 2+, 4+, 6+ & 8+.

Ha egy hajó 6+2 -ként szerepel a listán, az azt jelenti, hogy hat személy kényelmesen, kabinokban alszik és lehetőség van további két személy elszállásolására a szalonban található ülőgarnitúra ággyá alakításával.

Legtöbb hajónkon variálható ágyak találhatóak. A színekkel megjelölt ágyak utalnak az ágy típusára (két-, egyszemélyes, kétszemélyessé alakítható, ...).

 

 

Fedezze fel csatorna- hajóinkat

A hajók komfortfokozata : Horgony - fokozat

 

Horgony- osztályozási rendszerünk segít Önnek költségvetéséhez és az életkori, stílusbeli és kényelmi fokozatbeli elvárásaihoz igazítani a hajót. Minél több horgonyos a hajó, annál többet kínál!

Az ügyfél- kiszolgálás, a támogatás és a tisztaság magasfoka - a horgonyok számától függetlenül.

 

6 horgony: Új modellek, luxusutak : az ide tartozó hajók a legújabb tengerészeti technikát kínálják a csúcsminőségű utazáshoz.

5 horgony: Kiváló és fényűző : A hajók magas komfortfokozattal rendelkeznek, tágasak, a fedélzeti dekoráció és berendezések a legújabb technikának felelnek meg, megkönnyítve ezzel az utazást.

4 horgony: Jó minőség és stílusos : Jó minőségű hajók magas színvonalú fedélzeti kényelemmel és berenezésekkel.

3 horgony: Jó megjelenésű és kényelmes hajók jó fedélzeti kényelemmel, dekorációval, megfelelő bútorozottsággal, ágyneművel és konyhai eszközökkel.

2 horgony: Megfizethető és alap hajók elfogadható fedélzeti komfortszinttel és berendezésekkel, az árnak megfelelő bútorozottsággal, ágyneművel és konyhai eszközökkel.