Skip directly to content

A Le Boat -ról

Le Boat, cég, szervező, lakóhajós nyaralás
Európa elsőszámú lakóhajós nyaralásokat kínáló cégének ajánlata Önnek

 

A szervezők legtapasztaltabbja

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezünk annak segítésében, hogy ügyfeleink felhőtlenül barangolhassák be a gyönyörű  európai csatornákat, tavakat és folyókat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy fantasztikus emlékekkel térjen haza a csodálatos nyaralásból.

 

A csodálatos európai lakóhajós nyaralások legnagyobb kínálata

Kényelmes és stílusos, önállóan vezethető kirándulóhajó- flottánk Európa leggyönyörűbb kiránduló- célállomásai mentén állomásozik, ezáltal biztosítva Önnek a lakóhajós nyaralások legnagyobb és legkiválóbb választékát. Ráadásul az állomások kiterjedt hálózatának köszönhetően minden más szervezőnél több egyutas kirándulást tudunk Önnek felkínálni.

 

A világ legnagyobb és legjobb csatorahajó- flottája!

Ismerjük hajóinkat! Egyetlen másik szervező sem tervez, épít, birtokol, menedzsel és tart karban akkora flottát, mint a Le Boat. Flottánk ellenőrzésének kézbentartása a nagyobb rugalmasságot és a választék kínálatát is jelenti nyaralásának megszervezésekor. Keressen akár megfizethető, hagyományos kirándulóhajót, vagy a legnagyobb luxuskivitelt, biztosak vagyunk benne, hogy találunk kínálatunkban az ízlésének megfelelőt - minden társaság- méretre és pénztárcára.

 

Verhetetlen kiszolgálás és szaktudás

 

Tapasztalatunk, szaktudásunk és hozzáértésünk a vízi utak területén garantálja, hogy biztos lehet szolgáltatásunk és támogatásunk magas színvonalában a nyaralás előtt, alatt és azt követően is, legyen Ön akár tapasztalt "tengerész", vagy újonc.

Személyzetünk tagjainak csaknem mindegyike beszél angolul. Tapasztalatunk segítségével Ön meg fogja tudni találni, szervezni és elő tudja készíteni lakóhajós nyaralását, az útvonalakra vagy a hajókra vonatkozó kérdéseinek általunk történő megválaszolása révén. Helyi csapatunk fogja Önt üdvözölni és tőlük kapja meg a hajózási övezetre vonatkozó turisztikai tanácsokat is. Ezen felül kiterjedt állomás- és támogató- hálózatunk révén Ön soha nincs túl messze tőlünk a segítségnyújtáshoz, amennyiben szüksége volna rá.