Skip directly to content

Célállomásaink

Le Boat European destinations

Írországi hajós nyaralás | Le Boat Skóciai hajós nyaralás | Le Boat Angliai hajós nyaralás | Le Boat Hollandiai hajós nyaralás |  Le Boat Belgiumi hajós nyaralás | Le Boat Németországi hajós nyaralás | Le Boat Franciaországi hajós nyaralás | Le Boat Olaszországi hajós nyaralás | Le Boat
Lakóhajóval hajózható területek
A Le Boat első osztályú hajózható területeket kínál a lakóhajós üdülésekhez Európában!
Franciaország
Maga a gasztronómiai és kulturális mennyország! Franciaország a lakóhajóval hajózható területek közül a legnagyobb, ezért 10 további, lakóhajóval bejárható régióra bontottuk.
 
Németország
Valóságos paradicsom a természet szerelmeseinek. A Mecklenburgi tóvidék, Müritz és a környező vízi utak elvarázsolják a természet- és a vízi sportok szerelmeseit. A nagyvárosok hangulatát kedvelők behajózhatnak Berlin központjába, ahol a történelmi és kulturális látogatást bevásárlókörúttal ötvözhetik. 
 
Olaszország
A szépséges Velence - Olaszországban eltöltött lakóhajós nyaralása során élvezze a dolce vitát, és élvezze kedvére Olaszország legismertebb tájának romantikus történeteit és időtlen művészetét. 
 
 
 
 
 
Belgium
Fedezze fel a Európa szívét - szeretettel látjuk Európa ezen multikulturális sarkában, ahol számos középkori várost, építészeti remekművet és értékes festményt tekinthet meg.  
 
 
 
 
 
Hollandia
Világraszóló varázslat - a hajózás Hollandiában a mindennapok része. Hajóra fel, és tapasztalja meg a hollandiai életvitelt! Éljen a vízisport kínálta lehetőségekkel Sneek-ben, csodálja meg a színes tulipánmezőket és tekintse meg Amsterdamban a gyémántokat és a holland mesterek műveit. 
 
 
 
Anglia
Itt két, lakóhajóval bejárható régió is található. A Temze felülmúlhatatlanul királyi élményt nyújt - régi templomtornyok csúcsai ragyognak a napsütésben a történelmi városok és királyi kastélyok felett, gondosan ápolt gyep nyúlik a vízig, és egy parti pub hívogat a maradásra.  A Norfolk Broads igazi paradicsom a természet- és az állatvilág szerelmesei számára!
 
Írország
Hajós nyaralás az Emerald Star-ral - utazzon a Shannon lenyűgöző vízi útjain az Emerald Star lakóhajóival. Élvezze a horgászok és golfbarátok paradicsomának vendégszeretetét, zöld tájait és kelta varázsát. 
 
 
 
 
 
 
Skócia
A Skót Felvidék csodája - töltse meg tüdejét a Skót Felvidék tiszta levegőjével, és élvezze ennek a csodálatosan nyugodt vízi útnak és a környező tájnak a lélegzetelállító szépségét.