Skip directly to content

Camargue

Lakóhajós nyaralás Camargue

A Camargue régió felfedezését kezdje Saint Gilles-ben, amely ideális indulási pontnak számít Camargueban. Ha hajós nyaralása során Camargue-ba indul, fedezze fel Franciaország eme szokatlan szépségű, hajótúrára kifejezetten alkalmas régióját. Csodálja meg a számtalan rózsaszín flamingót, a vad, fehér lovakból álló méneseket vagy az éjfekete bikákat a parton.  Camargue-i lakóhajós nyaralása során látogassa meg Aigues-Mortes falakkal körülvett városát.  A hatalmas, sós vízű Etang-tó mellett bőven talál halételeket készítő éttermeket, amelyek tengergyümölcseiből is ízletes fogásokat tálalnak. Tegyen egy rövid biciklis kitérőt Languedoc gyönyörű borvidékére, hogy kóstolót vehessen az ottani zamatos borokból, és azokat lakóhajója fedélzetén, a mesés déli napsütés alatt kortyolgathassa. 
 

A Camargue régió varázsa Önt is gyorsan el fogja bűvölni!  Napfürdőzzön La Grande Motte, Carnon vagy Palavas les Flots csodálatos, homokos strandján. Járja be Aigues-Mortes középkori városának kanyargós utcáit. Gyönyörködjön az exotikus, szelidítetlen természet szépségében, a rózsaszín flamingókban, fehér lovakban és fekete bikákban. Horgásszon az Etang-tóban, és fogja ki saját vacsoráját.

A Camargue régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a Camargue régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.