Skip directly to content

Bretagne

Lakóhajós nyaralás Bretagne

A Bretagne régió több mint 600 kilométernyi víziútjával arra vár, hogy Ön hajós nyaralása során felfedezze. A Bretagne régió kelta varázsa és a természet szépsége Franciaország értékes kinccsévé teszi a területet. A Bretagne régióban töltött lakóhajós nyaralása során szánjon időt a folyók és csatornák partján található sok város és falu kanyargós, középkori utcáinak felfedezésére. Az év során a Bretagne régióban számos ünnepséget tartanak, amelyek a régió hagyományait elevenítik fel. A kellemes klíma és a garantált napsütés miatt a régió kedvelt úticél a gyalog- és kerékpártúrát kedvelők és a golfjátékosok számára, így a Bretagne régióban töltött hajós nyaralása még változatosabbá válhat. A Bretagne régió jellegzetességei közé tartozik a crêpes, amelyet egy korsó almaborral illik leöblíteni.
 

Tekintse meg a Bretagne régió területén, a legendák és népi mondák földjén, az Erdre folyó mentén található több mint 100 kastélyt és a Suce kikötőjében található katedrálist. A Bretagne régióban töltött hajós nyaralása során fedezze fel Nantes városát, és Bretagne hercegeinek gyönyörű, 15. századi kastélyát.  A Thabor parkot Franciaország legszebb kertjei között tartják számon.  Látogassa meg Ön is a Bretagne régióban töltött lakóhajós nyaralása során.

A Bretagne régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a Bretagne régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.