Skip directly to content

Belgium

Belgiumi lakóhajós nyaralás

A belgiumi hajózható területen mindenhol egyedülálló szívélyességgel fogadják az utazót. Belgium egyrész csokoládéjáról és számos sörfajtájáról híres, másrészt pedig békés tájairól, ókori városairól és falvairól, amelyek hű tükrét nyújtják az ország gazdag és kulturális múltjának, amelyet Ön is felfedezhet ha belgiumi lakóhajós nyaralásra indul.  
 
Hajós nyaralását kezdje Belgium egykori fővárosának, Gentnek mesés házainál, és kis, kanyargós csatornákon keresztül érkezzen meg az íves hídjairól nevezetes Brügge-be.  Nem ok nélkül nevezik Brügge-t Észak Velencéjének is. 
 

Ha lakóhajós nyaralását ebben a nagy szívű országban tölti, látogassa meg Ypres-ben a világháborús emlékművet, pihenjen a nagyszerű homokos strandokon és a természetvédelmi parkokban, látogasson el múzeumokba, emlékművekhez és nyüzsgő piacokra is.

A belgiumi hajózható területről, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a belgiumi lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.