Skip directly to content

Franciaország

Le Boat cruising regions in France

Hajós nyaralás Bretagne | Le Boat Hajós nyaralás Elzász-Lotaringia, Luxemburg, Saar-vidék | Le Boat Hajós nyaralás Charente  | Le Boat Hajós nyaralás Loire-völgye | Le Boat Hajós nyaralás Burgundia | Le Boat Hajós nyaralás Canal du Nivernais | Le Boat Hajós nyaralás Lot | Le Boat Hajós nyaralás Camargue | Le Boat Hajós nyaralás Akvitánia | Le Boat Hajós nyaralás Canal du Midi  | Le Boat
Franciaországi hajós nyaralás
Hajózható terület Franciaországban: Maga a gasztronómiai és kulturális mennyország! Franciaország a legnagyobb, lakóhajóval hajózható területünk, ezért 10 további, lakóhajóval bejárható régióra bontottuk.
Canal du Midi
Egy hajós nyaralás a híres Canal du Midi-n egyet jelent a meleg földközi-tengeri napsütésben, csodálatos tájakon való utazással, zöld szőlőskertek, megerősített városkák, bájos falvak és tenger melletti városok között.
 
 
Camargue
Lebilincselő táj fehér lovakkal, rózsaszín flamingókkal és éjfekete bikákkal. Emellett falakkal körbevett régi városok, tengeri fürdők, halászfalvak és a hosszan elnyúló, sós vizű Thau-tó teszik ezt a régiót tökéletes úticéllá egy franciaországi lakóhajós nyaralás számára.
 
 
Akvitánia
Akvitánia lágy síkságait, amelyek között franciaországi lakóhajós nyaralása közben áthajózik, szőlőhegyek, rózsaillatú kertek és virágoktól tarka rétek tarkítják, míg a hegytetőkön a falakkal körbevett falvak és római kori romok felfedezésre csábítanak. 
 
 
Lot
Látványos mészkősziklák veszik körül a Lot tiszta vizét, a jégmadarak és sasok élőhelyét. Ez a régió nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy franciaországi hajós nyaralását vízisportokkal és úszással kösse össze.  
 
 
Charente
Sokak számára Franciaország legszebb folyója a Charente, amely napraforgóföldeken keresztül, konyakgyártással foglalkozó házak mellett kanyarog a tenger felé. Pihenjen meg itt lakóhajós nyaralása során.
 
 
Bretagne
Festői szépségű régió franciaországi hajós nyaraláshoz. Kelta varázslat, kelta hagyományok és történetek, és mindehhez Franciaország legjobb palacsintái (crepe) és almabora (cidre).  
 
 
Burgundia
Lakóhajós nyaralása során kóstolja meg a világ legfinomabb borkülönlegességeit ott, ahonnan származnak, és fedezze fel a gasztronómiai élvezetek tárházát Franciaország leggazdagabb régiójában.
 
 
Nivernais
A konyhaművészet és a különleges borok hazája, más néven a kastélyok földje Franciaországban, tornyocskák, faliszőnyegek, kertek és galériák, amelyek mind arra várnak, hogy Ön franciaországi lakóhajós nyaralása során felfedezze őket. 
 
 
Loire-völgye
A Loire-on hajózva nyugodt franciaországi hajós nyaralásban lesz része.  A kevés zsilip miatt ez a terület ideális kezdők számára. A Loire-on és a környező víziutakon hajózva különleges perspektívából fedezheti fel ezt a lenyűgöző szépségű régiót.
 
 
Elzász
Lakóhajós nyaralását töltse a Németországhoz legközelebb eső gyönyörű tájakon, és a három országon átvezető utazás során legyen egy igazán multikulturális élmény részese