Skip directly to content

Új lakóhajós nyaralások | Le Boat

Nyaralás az Ön által vezetett lakóhajón
Fedezze fel a pihenés örömét lakóhajós nyaraláson

 

A lakóhajós nyaralásról:

 

A hajózás könnyű és csodálatos módja a kikapcsolódásnak és a minőség élvezetének családi és baráti körben egyaránt. Valóban a leggyorsabb módja a lelassulásnak és bízunk benne, hogy hamarosan felfedezi magának.

Jogosítvány / gyakorlat nem szükséges: hajóink olyan könnyen kezelhetők, hogy előzetes gyakorlatot nem igényelnek. Sebességük 8 km/óra és rendkívül könnyen vezethetők és kihorgonyozhatók.

Tanácsadás & asszisztencia: Mindenkit átfogó felkészítésben részesítünk, hogy mielőtt belevág, amennyire csak lehet beható ismereteket szerezzen mindenről a csomók kötésétől a sütő működéséig. Ezen felül, kiterjedt bázis- hálózatunknak hála sohasem kerül annyira messze szerelő- csapatunktól, hogy ne volnánk képesek segíteni Önnek bármilyen probléma, vagy meghibásodás esetén utazása során.

Időpontok: A szezon március 15. és április 1. között kezdődik (régiótól függően) és november 1-ig tart. A tél során a megállóhelyek és a hajók karbantartása zajlik.

 


 

Fedezze fel barangolási- régióinkatAz útvonal / célállomás megválasztása:

 

Fedezze fel Európa lélegzetelállító tavainak, folyóinak, csatornáinak és az ezeket övező falvaknak és a vidéknek a szépségét.

16+ célállomás: Több mint 200 útvonalat kínálunk Európa legjobb vízi útjain a történelmi Canal du Midi -től a romantikus Velencén át a zöld Írországig, válasszon hát lenyűgöző célállomásainkból.

200+ útvonal: Több mint 200 útvonalat kínálunk Európában. Az egyutas barangolásra és a menettérti utazásra egyaránt lehetőség van mindegyik kikötőnél. 

Időtartam: A leggyakoribb időtartam 1 hét (7 éjszaka a fedélzeten), de 3 éjszakától 14 éjszakáig bármilyen időtartam lehetséges!

Hol horgonyozzunk: Ott horgonyozhat le, ahol csak szeretne : bárhol a csatornán, vagy egy kikötőben (némelyikükben pár Euróért kapunk "fizetős éjszakázási lehetőséget"). A teljes utazáshoz elegendő gázolajjal fog rendelkezni, (tehát nem szükséges tankolnia), azonban 2-3 naponta meg kell állnia, hogy feltöltse a hajót vízzel.

 


 

Fedezze fel csatorna- hajóinkatA megfelelő hajó kiválasztása:

 

Második otthonaként élvezi majd a kényelmet nyaralása során :  világos és nagyvonalú belsők, tágas kabinok és a bőséges belmagasság mindegyikben közös, valamint bizonyára a kabinok és a szalon/nappali bútorozását és dekorációját is ízlésesnek fogja találni.

Mennyi ember? Hajónként 2 -től 12 személy a hajómodelltől függően. Legkevesebb 2 felnőtt jelenléte szükséges a fedélzeten biztonsági okokból.

Hány kabin? A társaság méretéhez igazítsa a hajó befogadóképességét - hajóink legtöbbjén a kabinokban található ágyak variálhatóak (2 db egyszemélyes, vagy 1 kétszemélyes) és egynémelyikük szalonjában is van alvási lehetőség.

A hajó felszereltsége: Hajóink teljes felszereltségűek (főzőfülke & konyhai felszerelés), biztonsági berendezések, törölköző és ágynemű. Mindössze ruhát és élelmet kell magával hoznia ! 

Melyik modellt válasszam: 40 modellel, 5 komfortfokozattal és alakítható megjelenéssel minden réteg és pénztárca igényeinek meg tudunk felelni.

 

Szabadidős tevékenységekSzabadidős tevékenységek:

 

Lakóhajón való nyaralás közben fedezze fel a kikapcsolódás leggyorsabb módját! Ne aggódjon, unatkozni semmiképpen sem fog! Lakóhajós nyaralás közben számtalan tevékenységre nyílik mód. Horgászat a lakóhajóról vagy a partról, golf a lakóhajós nyaralás közben vagy színtiszta kultúra a hajóút mentén: mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő szórakozást.

Az egyes tevékenységekről részletes információt talál a Le Boat angolnyelvű honlapjának megfelelő oldalain:

- Történelem és kultúra: Itt mindenféle történelmi vonzatú helyről és kulturális eseményről talál információt.
- Nagyvárosi hangulat: Fedezze fel lakóhajón Európa nagyvárosait.
- Ínyencek számára: Legyen szó ételről vagy italról, a lakóhajós nyaraláson mindenféle kulináris élvezetnek hódolhat.
- Kerékpárosoknak: Kerékpártúra a vontatóút mentén vagy a szárazföld belsejébe: a kerékpároknak mindig ott a helyük egy lakóhajó fedélzetén.
- Lovasok számára: Szívesen lovagol? Kösse össze lakóhajós nyaralását és a lovaglást.
- Vízi sport: Mi lehetne kézenfekvőbb, mint a vízisportok egy lakóhajós nyaralás közben?
- Horgászoknak: Fogja meg saját vacsoráját! Ne felejtse el magával vinni horgászbotját.
- Golf: Ha lakóhajóval indul el, sok helyen talál lehetőséget a golfozásra.
- Lenyűgöző vadvilág: Fedezze fel a víziutak mentén található növény- és állatvilágot.
- Ugrás a vízbe: A fedélzetről egyszerűen a vízbe ugrani - ez az igazi lakóhajós nyaralás.
- Nyaralás gyermekekkel: A kis kapitányokra különösen sok élmény vár egy lakóhajón.