Skip directly to content

Canal du Midi

Lakóhajós nyaralás Canal du Midi

A Canal du Midi régióban található Canal du Midi Európa legrégebbi víziútja. Mérete és különleges alakja egyaránt érdemessé teszi a megtekintésre. Ideális hely egy hajós nyaraláshoz! Töltse lakóhajós nyaralását az UNESCO által a kulturális világörökség részeként nyilvántartott Canal du Midi régióban, és utazzon a napsütötte domboktól és szőlőhegyektől egészen a Földközi-tenger érintetlen partvidékéig.  Hajós nyaralása során szelje át a nagy, sós vizű Thau-tavat, amelyet halászkikötők és halételeikről nevezetes, hívogató éttermek szegélyeznek. 
 

Hagyja, hogy a forró dél elcsábítsa! A Canal du Midi Európa legrégebbi mesterséges víziútja. Ha lakóhajós nyaralását a Canal du Midi-n tölti, feltétlenül keresse fel Argens 14. században épült kastélyát.  Látogasson el a világörökség részeként nyilvántartott középkori városba, Carcassonne-ba és Narbonne románkori városába, amelynek régi kikötője eltűnt az Aude folyó deltájának hordalékhomokjában.

A Canal du Midi régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a Canal du Midi régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.