Skip directly to content

Norfolk Broads

Norfolk Broads régió
Lakóhajós nyaralás Norfolk Broads

 

Norfolk Broads régió: Norfolk Broads-i hajós nyaralása során különböző tájakban és páratlan örökségben gyönyörködhet.
 
Üdüljön fel egy Norfolk Broads régióban töltött lakóhajós nyaralással, lakóhajózás szempontjából ez a régió Európa egyik legkedveltebb környéke.  Norfolk Broads tájéka sokszínű és gyakran változó, palettáján megtalálható szinte minden a nyílt mezőktől és nádassal benőtt partoktól, az erdővel borított területeken és nyílt vizű tavakon át egészen a forgalmas városig.
 
A Norfolk Broads régió lélegzetelállító tájait sok művész és fotoművész is megörökítette műveiben. A 200 kilométernyi zsilipmentes folyóvíz és a tavak végtelen lehetőséget kínálnak, hogy megismerhesse ennek a varázslatos régiónak a vonzerejét a Norfolk Broadsban eltöltött hajós nyaralása során. A Norfolk Broads régió indulóbázisa Wroxhamban található. A város számos bolttal és közintézménnyel rendelkezik, itt található a világ legnagyobb falusi boltja is. A Norfolk Broads régió - Nagy-Britannia legnagyobb, természetvédelem alatt álló vizes élőhelye - híres lenyűgözően gazdag állatvilágáról. A sokféle vízimadár mellett lakóhajós nyaralása során találkozhat jégmadárral, bagollyal, vidrával sőt: talán még fecskefarkú lepkével is. Kövesse az országutak melletti vontatóutakat, amelyek egészen biztosan elvezetik Önt egy hagyományos vidéki pubhoz.

A Norfolk Broads régióról, az ajánlott útvonalakról, a flottáról és a Norfolk Broads régióbeli lakóhajós nyaralás on-line foglalásának lehetőségéről további információt talál a Le Boat angol nyelvű honlapján.